EFFECTIVE WAYS OF TEACHING THE WORKS OF KARAKALPAK WRITERS IN ENGLISH CLASSES - Ibraymova, Z.; Kurbaniyazova, S. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada tilni o’rganish darslarida adabiy asarlarni o’qitish, uning o’quvchilarda motivatsiyani rivojlantirishdagi o’rni va ingliz tili darslarida qoraqalpoq yozuvchilari asarlarini o’qitishning uslubiy jihatlari to’g’risida tartibli fikrlar bayon etilgan.