СПОРТ ФАОЛИЯТИ ЖАРАЁНИДА КУРАШЧИЛАРНИНГ МАШҒУЛОТ ВА МУСОБАҚА ЮКЛАМАЛАРИГА МОСЛАШИШИ МУАММОЛАРИ - Еримбетов, Б.Қ. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада курашчиларнинг спорт фаолияти жараёнида машғулотлар ва мусобоқа фаолияти юкламаларини мослаштириш муаммоларини ўрганиш натижалари тақдим этилган.