1-4 СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА АСОСИЙ ГИМНАСТИКА ВОСИТАЛАРИНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - Давурбаева, М.Ж. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада 7-10 ёшдаги мактаб ўқувчиларини асосий гимнастика воситалари ва услубларини самарали қўллаш технологияси очиб берилган.