ЭЛЕКТРОН ЎҚУВ РЕСУРСЛАРИДАН ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ИШЛАРИДА ФОЙДАЛАНИШ АФЗАЛЛИКЛАРИ - Казбекова, Э.М. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада мактабгача таълим ташкилотлари тарбияланувчиларининг таълимий ва тарбиявий ишларини ташкил этишда интерактив мажмуалардан фойдаланиш афзалликлари ҳақида сўз юритилади.