БОЛАЛАРНИ ЭРКАЛОВЧИ ХАЛҚ ҚЎШИҚЛАРИ - Шоймардонов, И. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Сурхон болалари, шу жумладан, Сурхон болалар ўйин фольклоринининг бадиий талқини, бахшилар тилидан ёзиб олинган термалар ҳамда уларнинг бола тарбияси, маънавий-ахлоқий тарбиясидаги аҳамияти баён қилинган.