KEŃESBAY RAXMANOVTÍŃ PROZALÍQ SHÍǴARMALARÍNDA SOMATIZMLIK FRAZEOLOGIZMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ - Jańabaeva, U.Q. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada Kengesbay Raxmanovning nasriy asarlarida somatizmlarga aloqador frazemalar o’rganilgan. Frazemalarning ma’nolari yozuvchi asarlaridan olingan misollar asosida tahlil qilingan.