УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИНИНГ 5-СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИДА ИНФОРМАТИКАДАН БИЛИМЛАРНИ ЎЗЛАШТИРИШ СИФАТИНИ ОШИРИШ МУАММОСИ - Тлегенов, Б.Н. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада муаммоли ўқитиш, унинг моҳияти, қарама-қаршилик, муаммоли ўқитиш функцияси, технологияси, методлари, вазифа, муаммоли дарс структураси каби тушунчалар кўриб чиқилади.