БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ МАТЕМАТИКА КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА АХБОРОТ-КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ВОСИТАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ - Саидова, Н.Р. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Бошланғич синф ўқувчиларининг математикавий компетенцияларини шакллантиришда ахборот-коммуникацион воситалардан фойдаланиш жараёнини ташкил этишнинг педагогик шарт-шароитларини аниқлаш бу соҳада мавжуд бўлган ёндашувлар, тушунчалар, қарашлар, таълимотларни тўплаш, тасниф қилиш ва уни ўқитувчи фаолиятига жорий этиш зарурлиги бўйича илмий-методик тавсиялар ишлаб чиқиш заруриятига қаратилган масалалар бўйича мақолада тадқиқот олиб борилган.