АМАЛИЙ ДАСТУРЛАР ОРҚАЛИ МАТЕМАТИКАНИ ЎҚИТИШ - Мамадиёров, Ж.Б. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада ахборот технологиялари ёрдамида математика фанини ўқитиш усуллари ёритилган. Унда компьютерда ўқитиш