КОНУССИМОН УЗАТМАЛАРНИ ЛОЙИҲАЛАШДА НАЗАРИЯ ВА АМАЛИЁТ УЙҒУНЛИГИ МУАММОЛАРИ - Каримов, Б.Т. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада малакали, рақобатбардош кадрлар тайёрлаш жараёнида конуссимон узатмаларни лойиҳалаш назарияси ва амалиёти уйғунлигини таъминлашда инновацион ечимлар олиш долзарблиги баён этилган.