ТАРБИЯНИНГ БОШҚА ЙЎНАЛИШЛАРИ БИЛАН ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯНИНГ БОҒЛИҚЛИГИ ТАМОЙИЛЛАРИ - Мырзамбетов, П.Ш. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада жисмоний тарбиянинг бошқа йўналишлари билан боғлиқлиги масалалари тўғрисида сўз юритилади.