JUMANAZAR BAZARBAEVTÍŃ PEDAGOGIKALÍQ TÁRBIYA TARAWÍNDAǴÍ MIYNETLERINE BIR NÁZER - Joldasbaev, P. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada akademik Jumanazar Bazarbayevning Qoraqalpog‘iston Respublikasida pedagogika sohasida olib borgan dastlabki pedagogik tadqiqotlari va o‘sha davr yetakshi olimlari bilan hamkorlikda olib borilgan ilmiy tadqiqotlari keng o‘rganilgan.