ЭРКИН АЪЗАМ КИНОҚИССАЛАРИ ТИЛИНИНГ ПРАГМАТИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Холмуродова, М.И. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Эркин Аъзам киноқиссалари тилининг прагматик, социопрагматик хусусиятлари, адресат ва адресант ўртасидаги мулоқотнинг прагматик талқини, тавсифи баён қилинган. Шунингдек, киноқиссаларда нутқнинг социопрагматик ихтисослашув жараёни ҳам кузатилган.