БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯСИ ШАКЛЛАРИ - Сафин, Д.А.; Ерйигитов, Д.Х. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада бошланғич синф ўқувчиларининг жисмоний тарбияси шакллари кишиларнинг ижтимоий хаёт шароитлари жисмоний ривожланишда хал қилувчи ахамиятга эгадир.