НЕМИС ТИЛИ ДАРСЛАРИДА НУТҚНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ОНА ТИЛИНИНГ ТАЪСИРИ - Есбергенова, Г.Б. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада бола нутқининг дарс жараёнида ривожланиши ва уларга таъсир этувчи омиллар, шунингдек, нутқ ривожланишида она тилининг ўрни ва роли ҳақида маълумотлар берилган.