MATEMATIKANÍ OQÍTÍWDA QÁTELER ÚSTINDE ISLEW USÍLLARÍ - Asqarov, M.; Koshkarbaeva, R.; Tursınbaeva, A. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada matematikani óqitishda xatolar ustida ishlash usullari va metodlari kórsatilgan.