BO‘LAJAK JISMONIY MADANIYAT VA SPORT O‘QITUVCHILARINING MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYASINI SHAKLLANTIRISH - Abdukarimov, N.A.; Tuychiyev, S.S. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Mazkur maqolada Oliy o’quv yurtlari bo’lajak jismoniy madaniyat darslarining auditoriyadan tashqari mashqulotlarida talabalar ma’naviy-axloqiy tarbiyasini tashkil qilish to‘qrisida fikr yuritilgan.