ЖАНУБИЙ ОРОЛБЎЙИ ҚЎРИҚ ЕРЛАРИДА PANICUM MILIACEUM L. ЎСИМЛИГИНИ ЎСТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Қосназаров, Қ.А. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолани талабалар ўзларининг курс ишларида, битирув ишларида ва ҳоказо бакалаврлар, магистрлар диплом ишларида, шунингдек, докторантлар илмий ишларида фойдаланишлари мумкин.