ИНТЕГРИРОВАНИЕ МОДИФИЦИРОВАННОГО УРАВНЕНИЯ КОРТЕВЕГА-ДЕ ФРИЗА С НАГРУЖЕННЫМИ ЧЛЕНАМИ - Алланазарова, Т.Ж. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ushbu maqolada teskari spektral masalalar usulida yuklangan hadli modifissirlangan Korteveg-de Friz tenglamasi davriy funksiyalar sinfida integrallangan.