БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРДА МЕНЕЖЕРЛИК КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Тожибоева, Н. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада ривожланган мамлакатларнинг бошқарув моделини таҳлил этиш орқали менежмент тушунчасининг таҳлили ва менежерлик фаолиятини таълим жараёнига татбиқ этиш бўйича замонавий ёндашувлар тўғрисида сўз юритилган. Таълим жараёни менежери фаолиятини самарали ташкил этиш бўйича ишлаб чиқилган тавсиялар ёритилган.