ZAMANAGÓY BILIMLENDIRIWDE MODULLI – KREDIT SISTEMALARÍ HAQQÍNDA - Prenov, B.B.; Atabaeva, B.J. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Bu maqolada o’qitishning modulli-kredit tizimi va uning hozirgi zamon ta’lim jarayonidagi ayrim afzalliklariga to‘xtalingan.