OQÍWSHÍLARDÍŃ ÓZBETINSHE KITAP OQÍW MÁDENIYATÍN QÁLIPLESTIRIW USÍLLARÍ - Pazılov, A.K.; Ilyasova, Z.U. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Bu maqolada o’quvchilarining mustaqil ravishda kitob o’qish madaniyatini shakllantirish usullari so’z qilingan.