ИНГЛИЗ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА МУТАХАССИСЛИККА ОИД МАТЕРИАЛЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ТАЖРИБАСИДАН - Тажиева, А.У.; Бекмуратова, Н.А. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақола олий таълим муассасаларида мутахассисликка оид материаллардан фойдаланиб, чет тилини ўқитиш технологияси, соҳага оид материаллардан ўқув материали сифатида фойдаланиш масалаларига қаратилган. Автор “CLIL” (Content and Language Integrated Learning – Фан мазмуни ва тилни интеграллаштириб ўқитиш) ёндашувидан фойдаланиб, география мутахассислиги талабаларининг билим ва кўникмаларини ривожлантириш йўлларини кўрсатган.