J.BAZARBAEVTÍŃ DÁSTÚRLER, RUWXÍYLÍQ HÁM ÁDEP – IKRAMLÍLÍQ HAQQÍNDAǴÍ TÁRBIYALÍQ KÓZQARASLARÍ - Joldasbaev, P.M. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Bu ilmiy maqolada akademik Jumanazar Bazarbaevning yoshlar tarbiyasida dasturlar, ma’naviyat va odob-axloqning o’rni haqida, qolaversa, ularning jamiyat rivojlanishidagi ahamiyati bo’yicha fikrlar aytilgan.