МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА ТАЪЛИМ ИСЛОҲОТЛАРИ: МУАММОЛАР ВА ТАЖРИБА (ТАРИХИЙ ТАҲЛИЛ) - Хатамов, Т.А. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада 2004-2009 йилларда Мактаб таълимини ривожлантириш давлат умуммиллий дастури асосида Ўзбекистон халқ таълими тизимидаги мавжуд муаммолар ва уларнинг ечими юзасидан олиб борилган ислоҳотлар ва амалга оширилган чора-тадбирлар архив ҳужжатлари ва илмий манбалардан фойдаланилган ҳолда илмий-тарихий жиҳатдан таҳлил этилди