ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН УМУМИЙ ЎРТА ТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИ РИВОЖЛАНИШИ ТАРИХИДАН - Айтымбетов, М.З. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Қорқалпоғистон умумий ўрта таълим мактабларининг мустақиллик йилларига қадар ривожланиши илмий педагогик, тарихий нуқтаи назардан ўрганилиб, ушбу йиллардаги таълим ислоҳотлари бўйича маълумотлар умумлаштирилган.