JAMOL KAMOLNING BUYUK MUTAFAKKIR VA JAMOAT ARBOBI ALISHER NAVOIYNING “ASRU“ RADIFLI G’AZALIGA YOZGAN MUXAMMASI - Nazarova, D.I. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ushbu maqolada taniqli tarjimon Jamol Kamolning Navoiy ijodiga bo’lgan qarashlari va uning “Asru’’nomli g’azaliga bog’langan muxammasi sharhi berilgan.