АНА МУҲАББАТЫ ЖЫРЫ - Бауатдинова, С. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада такидланадики, она ўз оқ сути билан фарзандига ўз муҳаббатини ва меҳрини сингдиради. Она алласи бола тарбиясида катта аҳамиятга эга. Мақола муаллифи кўпгина мисоллар воситасида она алласи фарзанднинг жисмоний ва маънавий баркамол ўсишига катта таъсир этишини таъкидлайди..