ЎЗБЕКИСТОНДА МИЛЛАТЛАРАРО ТОТУВЛИКНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ ВА УСТУВОР ЙЎНАЛИШЛАРИ - Қутлымуратов, Ф.Қ.; Хабибуллаева, Д.К. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Ўзбекистонда миллатлараро тотувликни таъминлашнинг ҳуқуқий асослари ва устувор йўналишлари ҳақида сўз юритилади.