ЎҚУВЧИЛАРНИ ЗАРАРЛИ АХБОРОТЛАРДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Жамолдинова, О. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада Ўзбекистон Республикасининг «Болаларни уларнинг соғлиғига зарар етказувчи ахборотдан ҳимоя қилиш тўғрисида»ги қонунидан келиб чиқиб, ўқувчиларни зарарли ахборотлардан ҳимоя қилишда умумтаълим мактаблари олдида турган долзарб вазифалар ёритилган.