Fazoda tekislikka va to`g`ri chiziqqa nisbatan simmetrik almashtirishlarning umumlashgan formulalari - Abjalilov, S.X. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada fazodagi harakatlar va ularning analitik ifodalari haqida so`z boradi. Fazoda tekislik va to`g`ri chiziqqa nisbatan simmetrik almashtirishning umumlashgan formulasini aniqlashning bir usuli keltirilgan.