AZANGÍ GIMNASTIKALÍQ SHÍNÍǴÍWLAR MENEN SHUǴÍLLANÍWDÍŃ INSAN SALAMATLÍǴÍNA TÁSIRI - Ramazanov, M.; Joldasbaev, P. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada insonlarning jismoniy tarbiya mashg’ulotlari bilan tizimli shug’ullanishining mohiyati, ertalabki gimnastik mashqlar orqali salomatlikni yaxshilash usullari yoritilgan