БЎЛАЖАК ТАСВИРИЙ САНЪАТ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ БАДИИЙ-КОНСТРУКТОРЛИК МАҲОРАТЛАРНИ ЎЗЛАШТИРИШИ - Нурметов, М.Р.; Сейитниязова, А.А.; Қалликлишов, Ш.О. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада бўлажак тасвирий санъат ўқувчиларининг бадиий-конструкторлик маҳорати ва кўникмаларини аудиториядан ташқари машғулотларда ривожлантириш масалалари кўриб ўтилган.