КОНТЕКСТЛИ ТАЪЛИМ АСОСИДА МАТЕМАТИК КОМПЕТЕНТЛИКНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Эрисбаев, С.А. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада математик компотентликни контекстли масалаллар асосида шакллантириш йўллари айтилган.