ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КАСИБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Даукеева, А. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мақолада замонавий ўқитувчи шаклланишида қобилиятнинг аҳамияти ва имкониятлари муҳокама қилинади. Шунингдек, мақолада муаллиф педагогик компетенциянинг асосий таркибий қисмларини қўрсатиб ўтади.