ПРОБЛЕМНОЕ ОБУЧЕНИЕ НА УРОКАХ ХИМИИ - Бектурганова, З.К.; Каипбергенов, А.Т.; Абдуллаева, Н.А. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada muammoli o’qitish, aqliy faoliyat, bilim faoliyati rivojlanishi, o’quvchilarning ijodiy mustaqilligi, dunyoqarashini shakllantirish, intellectual rivojlanishga hissa qoshadigan mavzular muhokama qilinadi.