MS EXCEL PROGRAMMASÍNDA “ELEKTRON KLASS JURNAL” JARATÍW METODIKASÍ - Abdullaev, A.; Raxmetova, L. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada MS Excel programmasi asosida «Elektron sinf jurnali» yaratish algoritmi va undan o’qitish jarayonida foydalanish metodikasi yoritilgan.