ЗАМОНАВИЙ ДАРСЛИК ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯСИНИНГ АХБОРОТЛИ МОДЕЛИ СИФАТИДА (“Материаллар қаршилиги”, “Техник механика” ва “Қурилиш машиналари ва жиҳозлари” фанлари мисолида) - Набиев, А. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мазкур мақолада ишлаб чиқилган таълим технологиясининг яхлит тизими доирасида модулли технологияга асосланган ўқув адабиётлари янги авлодини моделлаштиришнинг долзарблиги баён этилмоқда.