ШАРҚ АЛЛОМАЛАРИНИНГ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯГА ОИД ҚАРАШЛАРИ - Сейтмуратов, Қ.; Бойтураев, Т. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Мақолада буюк Шарқ алломаларининг жисмоний тарбияга оид қарашлари ва улардан бугунги кун узлуксиз таълим тизимида фойдаланишнинг истиқболлари, кутиладиган натижалар ҳақида сўз юритилади.