UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTAB O‘QUVCHILARINI TABAQALASHGAN JISMONIY TARBIYA TA’LIMI TEXNOLOGIYASI - Jammatov, J.Sh. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari o‘quvchilarini jismoniy tarbiya ta’limi jarayonida o‘zlashtirishi qiyin bo‘lgan o‘quvchilarga tabaqalashtirilgan holda mashg‘ulotlarni tashkil qilish texnologiyasi bo’yicha metodik tavsiyalar yoritilgan.