ТАЛАБАЛАР БИЛИМИНИ БАҲОЛАШНИНГ МАҚСАДИ ВА ВАЗИФАЛАРИ - Ашурова, Ф.Л. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу мақолада инглиз тили чет тили сифатида ўқитиладиган талабаларнинг билимини баҳолашнинг мезонлари ҳақида фикр ва мулоҳазалар юритилган. Шунингдек, талабалар билимини баҳолашнинг янгича ёндашувлари ёритиб берилган.