T.JUMAMURATOVTÍŃ POEZIYASÍNDA WATAN ANA TOPÍRAQ TEMASÍNÍŃ SÚWRETLENIWI - Otarbaeva, F. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ushbu maqolada qoraqalpoq poeziyasida katta o’rin tutgan T.Jumamuratovning ijodi va undagi tuǵilgan yer, vatan tuproǵiga bólgan hurmat izzatning tasvirlanishi haqida aytilgan. Bu maqola orqali uning vatanga bo’lgan sadoqatini kórishimiz mumkin.