DARS JARAYONIDA O’YIN METODLARI ORQALI DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Odilov, A. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Maqolada maktab o’quvchilarining dars jarayonida o’rganishi lozim bo’lgan bir qancha o’yin metodlaridan foydalanish masalalari yoritilgan. Musiqa madaniyati darslari jarayonida yoshlarning milliy musiqiy o’yinlarga bo’lgan qiziqishlarini rivojlantirishning ilmiy-nazariy asoslari haqida fikr yuritilgan.