TALABALARDÍŃ MATEMATIKALÍQ ANALIZ KURSÍN ÚYRENIWDEGI ÓZBETINSHE JUMÍSÍ - Jańabergenova, A. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Bu maqolada oliy o’quv yurtlari talabalarining matematik analiz kursida o’rganishi zarur bo’lgan mustaqil ishlari qarab chiqilgan.