XX АСР БОШЛАРИДА ЎЗБЕКИСТОНДА МИЛЛИЙ МУСИҚИЙ ТАФАККУР ТАРАҚҚИЁТИ УНИНГ ЗАМОНАВИЙ ТАДРИЖИ КОНТЕКСТИДА - Ташпулатов, М. (FAN va JAMIYAT, 2019)
Ушбу илмий мақолада Ўзбекистонда мусиқа педагогикаси, таълими, тараққиёти ва тадқиқотлари юзасидан қимматли маълумотлар ўрин олган. Бинобарин, унинг яқин ўтмиши ва бугунги аҳволи ҳақидаги айрим фикрлар ҳам келтирилган.