LABVIEW DASTURI ASOSIDA VIRTUAL LABORATORIYA YARATISH TEXNOLOGIYASI - Orınbetov, N. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Maqolada virtual laboratoriya ishlarini yaratish usullarini hamda boshlang`ich dasturlash ko‘nikmalarini, sodda algoritmlarni tuza olish va talabalarga qisqa vaqt ichida o`rgatish usullari bayon etilgan. Bu tavsiyalarning asosiy maqsadi axborot texnologiyalarining qo`llanilishi, ta‘lim sohasida malaka va ko`nikmalarni rivojlantirishdan iborat.