SMART КУТУБХОНА ИШ ФАОЛИЯТИ ЖАРАЁНЛАРИНИ МОДЕЛЛАШТИРИШ АЛГОРИТМИ - Атаджанов, Х. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Ахборот тизимлари жадал кириб келаётган вактда улардан самарали фойдаланиш, инновацион технологияларни татбиқ қилиш, таълим жараёнида smart технологияларидан кенг фойдаланиш, вакт ва хизмат кўрсатишни яхшилаш ҳамда оптимизация қилиш имконини беради. Ундан ташқари ушбу технологиялар экспортга йўнатирилган бўлиб, уларга етарли талаб мавжуд.