QODIRIYSHUNOSLIK TARIXIGA BIR NAZAR - Reimboyeva, L.D. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Maqolada o‘zbek qodiriyshunosligi haqida so‘z yuritiladi, yozuvchi ijodining qardosh xalqlar adabiyotshunosligi, shuningdek, jahon adabiyotshunosligida o‘rganilishi masalalari tahlil qilinadi.