ЖАСЛАР АРАСЫНДА ЖЫНАЯТШЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛЫЎДА ҲУҚЫҚЫЙ САНА ҲӘМ ХУҚЫҚЫЙ МӘДЕНИЯТТЫ ЖЕТИЛИСТИРИЎ - Реймбаев, А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
The article is devoted to the role of legal consciousness and legal education in the fight against crime among the youth.