ФОРМИРОВАНИЕ НАУЧНО-МЕТОДИЧЕСКОЙ WEB – ДЕЯТЕЛЬНОСТИ У СТУДЕНТОВ ПЕДАГОГИЧЕСКИХ НАПРАВЛЕНИЙ ОБРАЗОВАНИЯ НА ОСНОВЕ ВЕБ-КВЕСТА - Закирова, Ф.М.; Рысюкова, Ю.В. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Maqolada ma’ruza mashg’ulotlarini olib borishda ta’lim web-kvestlarining ishlatilishi tasvirlangan. Shuningdek, misol sifatida, AKT yordamida sinfni bosqichma-bosqich amalga oshirishni tasvirlaydigan texnologik xaritalar taqdim etiladi.